OBVESTILO ZA STARŠE – PRED PONOVNIM ODPIRANJEM VRTCEV

 Spoštovani starši,

prejeli smo okrožnico MIZŠ o ponovni izvedbi vzgojno-izobraževalnega dela v vrtcih.

Vlada RS je sprejela nov odlok, s katerim se v statističnih regijah: Gorenjska, Koroška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Primorsko-notranjska, Savinjska in Zasavska odpirajo vrtci v polnem delovanju.

 Vrtci ponovno odpiramo svoja vrata v torek, 26. 1. 2021. 

Ob prihodu v vrtec boste pri vzgojiteljici izpolnili izjavo o zdravstvenem stanju otroka.

Starši vstopate v vrtec posamično, le z masko, si razkužite roke in vzdržujete varnostno razdaljo do ostalih staršev, otrok in strokovnih delavk vrtca. Protokol ravnanj za starše si lahko preberete na naši spletni strani.

V ponedeljek, 25. 1. 2021 bodo še vedno delovali oddelki nujnega dežurnega varstva v istem obsegu kot do sedaj. Kdor potrebuje nujno varstvo za ta dan, prosim, da se prijavi na e-mail: jasmina.skvarc@osmarezige.si do petka, 22. 1. 21. do 13. ure. Seveda je potrebno predložiti potrdilo delodajalca in podpisati izjavo o zdravstvenem stanju otroka, tako kot do sedaj. Kdor že obiskuje nujno varstvo, se ni potrebno prijavljati. 

Starši, ki otrok v času epidemije (razglašena je do 17. 3. 2021) ne bodo pripeljali otroka v vrtec, bodo upravičeni do oprostitve plačila.

Zaradi lažje organizacije dela, oblikovanje skupin in urnika dela, vas naprošamo, da nas obvestite na e-mail: jasmina.skvarc@osmarezige.si, v kolikor otroka NE NAMERAVATE PRIPELJATI V VRTEC.

Za morebitna vprašanja in nejasnosti nas lahko pokličete vsak delavnik med 8.30 in 14.00 uro na gsm. 041 784 608 (Jasmina Škvarč).

 

Veselimo se ponovnega snidenja z vami in vašimi otroki!

 

Pomočnica ravnatelja za vrtec:                                        V.d. ravnatelja: Matej Kos

Jasmina Škvarč

Dostopnost