NUJNO VARSTVO ZA OTROKE OD 1. 4. 2021 DO 11. 4. 2021

Prijave za vključitev otrok v oddelke nujnega varstva  potekajo

od torka 30. 3. 2021 od 8.00 do srede 31. 3. 2021 do 12.00

preko spletnega obrazca na spodnji povezavi:

https://www.vrteckoper.si/p280/Prijava

Starši, ki boste oddali prijavo za dežurno varstvo, pripeljete otroka ob dogovorjeni uri v  vrtec. Oddana prijava (s potrdilom delodajalca) se smatra, kot zagotovilo za prisotnost otroka v dežurnem varstvu.

Ob prihodu v vrtec (ali najkasneje prvi dan ob odhodu otroka iz vrtca) morajo starši strokovni delavki predložiti spodnje potrdilo delodajalca za oba starša:

Potrdilo delodajalca  

V vrtec bomo sprejeli le POPOLNOMA ZDRAVE OTROKE.

V območje vrtca lahko vstopate LE ZDRAVI in z ZAŠČITNO MASKO. Ob vstopu v zgradbo vrtca si morate OBVEZNO RAZKUŽITI ROKE.  Otroka naj v vrtec pripelje in iz vrtca odpelje ena odrasla oseba iz istega gospodinjstva. Stavbo zapustite v čim krajšem času, po najkrajši možni poti in se ne zadržujte v garderobi in na hodnikih vrtca.

Oprostitev plačila staršev za vrtec v času od 1. 4. do 11. 4. 2021

V času zaprtja vrtcev oziroma ko vrtci zagotavljajo samo nujno varstvo, so starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Koriščenje nujnega varstva je za starše plačljivo. V vrtcu bodo otroci razporejeni v manjše skupine. Poskrbeli bomo, da se bodo otroci v vrtcu dobro počutili in preživeli dan v spodbudnem in varnem okolju.

V kolikor se bo med tednom pojavila nujna potreba po dežurnem varstvu, nas lahko pokličete vsak delavnik med 8.00 in 14.00 uro na številko 041 784 608. Na tej številki smo vam na voljo tudi za ostala vprašanja.

Otroci bodo v vrtcu razporejeni v manjše skupine. Poskrbeli bomo, da se bodo otroci v vrtcu dobro počutili in preživeli dan v spodbudnem in varnem okolju.

 

Pripravila:                                                                                 V.d. ravnatelja:

Jasmina Škvarč, pomočnica ravnatelja za vrtec               Matej Kos

Dostopnost